top of page

Over Ons

image2_edited.jpg

Het Restaurant

BISTROT C. is een authentiek Frans restaurant dat sinds 2019 met trots de inwoners van Oisterwijk en omgeving bedient. Sindsdien is het onze missie om  een ieder zich even in Frankrijk te laten wanen tijdens een diner, lunch of borrel. 

BISTROT C. is in 2019 geopend aan de Lind 63 te Oisterwijk. 

Na 4 jaar met liefde op de Lind, is daar de stap genomen om ons concept te verhuizen naar de voormalige ' Primeur '. Een locatie wat aansluit bij het concept en de sfeer die BISTROT C. uitstraalt. Wij hopen u ook hier, op onze nieuwe locatie, weer te mogen ontvangen!

Onze Keuken

BISTROT C.'s witte brigade bestaat uit Chef de Cuisine Gwenval  en Thomas. Gwenval heeft jarenlang in Frankrijk gewoond en gewerkt. Thomas heeft zijn kennis en passie voor het vak in verscheidene bedrijven opgedaan en staat nu met enthousiasme in de Franse keuken.

Na jaren ervaring in de horeca, heeft de liefde voor de horeca én elkaar ervoor gezorgd dat Ivo vol passie voor Bistrot C. staat.

's Avonds staan zij dan ook vol enthousiasme aan uw tafel om u even in Frankrijk te laten wanen en een onvergetelijke avond te bezorgen.

Het door de chefs samengestelde menu benadrukt de verse ingrediënten in onze authentieke, Franse, huisgemaakte gerechten. Geniet van een nog betere ervaring door te kiezen uit onze zorgvuldig geselecteerd wijnassortiment. Èn... vergeet niet om ruimte over te houden voor een dessert!

bottom of page