top of page
Menu


ENTREES | VOORGERECHTEN



Soup à l'oignon
Klassieke Franse uiensoep met croutons en kaas
€ 9
Vegetarisch


Foie Gras Maison sur toast
Huisgemaakte eendenlever met toast en compôte
€ 13,5


Cuisses de Grenouilles
gebakken kikkerbillen á la crème
€ 12


Salade Chevre
Salade met geitenkaas en gepocheerde peer
€ 13


Saumon sur toast
Koud gerookte zalm met toast en dillesaus
€ 12


Escargots de Bourgogne
Escargots met kruidenboter
€ 11


Moules Farcies
Gevulde mosselen met kruidenboter
€ 12


Salade Lyonaise
Salande met gepekeld vlees en tomme kaas
€ 13,50


Champignons Farçies
Gevulde champignons met roquefort
€ 12
Vegetarisch



PLATS | HOOFDGERECHTEN



Tournedos
Tournedos van ossenhaas. Port- peper- roquefort- of champignonsaus
€ 29,50


Tournedos Bistrot C.
Tournedos met rode portsaus en gebakken eendenlever
€ 34,50


Escaloppe Savoyarde
Kalkoen uit de oven met gedroogde ham en Reblochonkaas
€ 23


Filet de Bar
Zeebaarsfilet met een romige rieslingsaus
€ 23


Blanquette de Poulet
Ragout van kippendij
€ 19,50


Raie Aux Capres
Gepocheerde rogvleugel met kappertjeqboter
€ 24,5


Canard a L'orange
Gebakken eendenborst met een zoetzure sinaasappelsaus
€ 23


Saumon A La Creme
Gebakken zalm in een roomdillesaus
€ 24,5


Bavette
Gegrilde Bavette met port-, peper-, roquefort- of champignonsaus
€ 22


Boeuf Bourgignon
Frans stoofvlees
€ 19,50


Souris D'agneau
Langzaam gegaarde lamsschenkel
€ 23


Camembert Pommes au Four
Camembert uit de oven
€ 20
Vegetarisch


Plat du chef
Wekelijks wisselend gerecht van de chef
€ 19,50



DESSERTS | NAGERECHTEN



Café Gourmand
Koffie, thee of cappuccino met lekkernijen
€ 9


Tarte Tatin
Huisgemaakte Franse appeltaart
€ 9


Pain Perdu
Franse wentelteefjes met Vanille-ijs
€ 9


Crêpes Suzette
Geflambeerde crêpes met vanille-ijs en saus van Grand Marnier
€ 10


Profiteroles
Soesjes gevuld met vanille-ijs en chocoladesaus
€ 9,5


Creme Brûlée
€ 9


Coupe Ardechois
Vanille-ijs met kastanjecréme en gekarameliseerde hazelnoten
€ 10


Dame Blanche
€ 9

bottom of page