top of page

ENTREES | VOORGERECHTEN
Soup à l'oignon
Klassieke Franse uiensoep met croutons en kaas
€ 9
Vegetarisch
Foie Gras Maison sur toast
Huisgemaakte eendenlever met toast en compôte
€ 13,5
Cuisses de Grenouilles
gebakken kikkerbillen á la crème
€ 12
Salade Chevre
Salade met geitenkaas en gepocheerde peer
€ 13
Saumon sur toast
Koud gerookte zalm met toast en dillesaus
€ 12
Escargots de Bourgogne
Escargots met kruidenboter
€ 11
Moules Farcies
Gevulde mosselen met kruidenboter
€ 12
Salade Lyonaise
Salande met gepekeld vlees en tomme kaas
€ 13,50
Champignons Farçies
Gevulde champignons met roquefort
€ 12
Vegetarisch
PLATS | HOOFDGERECHTEN
Tournedos
Tournedos van ossenhaas.
Port- peper- roquefort- of champignonsaus
€ 29,50
Tournedos Bistrot C.
Tournedos met rode portsaus en gebakken eendenlever
€ 34,50
Escaloppe Savoyarde
Kalkoen uit de oven met gedroogde ham en Reblochonkaas
€ 23
Filet de Bar
Zeebaarsfilet met een romige rieslingsaus
€ 23
Blanquette de Poulet
Ragout van kippendij
€ 19,50
Raie Aux Capres
Gepocheerde rogvleugel met kappertjeqboter
€ 24,5
Canard a L'orange
Gebakken eendenborst met een zoetzure sinaasappelsaus
€ 23
Saumon A La Creme
Gebakken zalm in een roomdillesaus
€ 24,5
Bavette
Gegrilde Bavette met port-, peper-, roquefort- of champignonsaus
€ 22
Boeuf Bourgignon
Frans stoofvlees
€ 19,50
Souris D'agneau
Langzaam gegaarde lamsschenkel
€ 23
Camembert Pommes au Four
Camembert uit de oven
€ 20
Vegetarisch
Plat du chef
Wekelijks wisselend gerecht van de chef
€ 19,50
DESSERTS | NAGERECHTEN
Café Gourmand
Koffie, thee of cappuccino met lekkernijen
€ 9
Tarte Tatin
Huisgemaakte Franse appeltaart
€ 9
Pain Perdu
Franse wentelteefjes met Vanille-ijs
€ 9
Crêpes Suzette
Geflambeerde crêpes met vanille-ijs en saus van Grand Marnier
€ 10
Profiteroles
Soesjes gevuld met vanille-ijs en chocoladesaus
€ 9,5
Creme Brûlée
€ 9
Coupe Ardechois
Vanille-ijs met kastanjecréme en gekarameliseerde hazelnoten
€ 10
Dame Blanche
€ 9
bottom of page
